RVGL21.0930a Won't run M1 Max 32 core

Report issues or bugs in RVGL or ask for help regarding any Re-Volt topic.
User avatar
BurnRubr
Posts: 27
From: Australia

RVGL21.0930a Won't run M1 Max 32 core

Unread post by BurnRubr » Fri Nov 19, 2021 5:36 am

RVGL21.0930a Won't run M1 Max 32 core GPU 64 Gig ram memory 4 Tb ssd Macbook Pro 16 "
Comes up with error game data not found and there is no Rvgl folder in the Library Application Support folder
Tried adding the Rvgl folder from a backup but still comes up with the same error
Any one else had issues on M1 Pro or M1 Max cpu/gpu setup?
User avatar
Huki
Developer
Posts: 367

Re: RVGL21.0930a Won't run M1 Max 32 core

Unread post by Huki » Mon Dec 27, 2021 12:40 pm

BurnRubr wrote: Fri Nov 19, 2021 5:36 am RVGL21.0930a Won't run M1 Max 32 core GPU 64 Gig ram memory 4 Tb ssd Macbook Pro 16 "
Comes up with error game data not found and there is no Rvgl folder in the Library Application Support folder
Tried adding the Rvgl folder from a backup but still comes up with the same error
Any one else had issues on M1 Pro or M1 Max cpu/gpu setup?
Hi, make sure you get the full game dmg from https://re-volt.io/downloads/game (should be about 175MB). There should be an "Application Support/RVGL" in your user directory (the full path is something like "/Users/<user-name>/Library/Application Support/RVGL"). Does it really not exist even after running the game once? Maybe it's hidden?

In case you haven't already, be sure to read the macOS section in the docs. The game was reported to run fine for other macOS users, and hardware configuration should have nothing to do with game data loading. Hopefully the solution is something simple, so keep me informed about what you've tried.
User avatar
BurnRubr
Posts: 27
From: Australia

Re: RVGL21.0930a Won't run M1 Max 32 core

Unread post by BurnRubr » Thu Dec 30, 2021 10:01 am

Hi Huki
I got the full installer from the link you gave and revolt runs
However there is still no RVGL folder created
Even after checking for hidden folders
Even after running the game
I tried copying the RVGL folder to the correct location from a backup but that did not work to add any content etc
I am stuck with the default install only
Post Reply